Bedrijven Kantoren Instellingen

Moods Coffee

De lekkerste koffie met één druk op de knop. Perfect voor kantoor. Met een
volautomaat was lekkere koffie op kantoor nog nooit zo makkelijk.

We adviseren graag de koffie, machine en service die het beste bij jouw situatie past.

Wij leveren onder andere de volgende merken en machines:

Moods Coffee - Dorado Espresso Compact Smart Touch
ETNA - Coffee Technologies

Dorado Espesso Compact

De Espresso Compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop 10 koffievariaties bereidt op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

Zetsysteem: Espresso

Tijd: 35 seconden

Aantal personen: 5 tot 15 personen

Afmetingen: H x B x D: 524* x 320 x 515 mm

Moods Coffee
ETNA - Coffee Technologies

Dorado Espresso

Deze veelzijdige koffie machine is ideaal voor afdelingen/kantoren vanaf 50 personen. Serveer uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat u nooit een druppel koffie krijgt in uw heet water.

Zetsysteem: Espresso

Tijd: 30 seconden

Aantal personen: 50 en meer

Afmetingen: H x B x D: 865* x 375 x 605 mm

Moods Coffee
ETNA - Coffee Technologies

Dorado Fresh Brew Large

Voor grote koppen of kannen is filterkoffie veruit het meest geschikt. Deze koffie wordt op een speciale manier gebrand en gemalen om binnen korte tijd, de maximale extractie van smaak en aroma naar boven te halen via een filter. De koffiemachine is voorzien van een papieren of een semi-permanent filter.

Zetsysteem: Fresh Brew

Tijd: 25 seconden

Aantal personen: 15 en meer

Afmetingen: H x B x D: 815* x 375 x 605 mm

Moods Coffee
Animo

OptiMe

Perfecte koffie begint met een perfecte machine. En wanneer de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. Het kan, met onze nieuwste koffiemachine: Animo OptiMe®.

Een sterke espresso, een heerlijke lungo, of een cappuccino met echt verse melk? De OptiMe is ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: versgemalen koffie, in een persoonlijk design.

Zetsysteem: Bonen

Tijd: 25-30 seconden

Aantal personen: 10+

Moods Coffee
Animo

OptiBean 3 Touch

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Animo. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie. De OptiBean van Animo: The standard for bean-to-cup.

De OptiBean 3 is uitgerust met 1 bonencanister en 2 canisters voor instant ingrediënten.

Zetsysteem: Bonen

Tijd: 25-30 seconden

Aantal personen: 10+

Moods Coffee
Animo

ComBi-line

Ook bij grote aantallen vergeten we niet waar het om gaat. Elke kop koffie moet vers en lekker zijn. De ComBi-line is gebaseerd op het snelfiltersysteem. In unieke kunststof filterhouders worden bijpassende filters met de gemalen koffie geplaatst. Water van exact de juiste temperatuur wordt er doorheen geleid en opgevangen in een warmhoudcontainer. Zo zorgt de ComBi-line dat het beste uit de koffieboon in uw kopje komt.

Zetsysteem: Filter

Optioneel: Heetwaterkraan

Uurcapaciteit: ca. 60ltr. | 480 kopjes

Buffervoorraad koffie/thee: 20 ltr. | 160 kopjes

 

Moods Coffee
Schaerer

Coffee Art Plus

Zoals haar naam zelf zegt, is deze espressomachine niet alleen kunstig door haar mooi design. Ze biedt namelijk nog zoveel meer. De Schaerer Coffee Art Plus is een heel veelzijdige en professionele koffiemachine die door haar vele uitbreidingsmogelijkheden en opties perfect past in je koffiebar, restaurant, hotel, bedrijf, zelfbediening en takeaway.

Deze uitzonderlijke espressomachine biedt de beste espresso’s met de meest sublieme smaken, presteert buitengewoon en is zo veelzijdig. Met een druk op de knop maak je heerlijke specialiteiten van koffie, verse melk, melk- en chocopoeder en heet water.

Zetsysteem: Espresso

Aantal personen: 50 en meer

Moods Coffee
Schaerer

Coffee Club

De Schaerer Coffee Club is een klein espressoapparaat dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook overal past dankzij zijn bescheiden grootte. Klein, maar met groots potentieel! Deze slimme koffiemachine biedt een grote variëteit aan de beste koffiespecialiteiten dankzij het Milk Smart systeem voor verse-melkbereidingen. Bovendien is je kop ook voorverwarmd dankzij de SteamIT, een krachtige stoomstoot. En met haar capaciteit van 80 koppen per dag is de Schaerer Coffee Club ideaal voor je: restaurant, bistro, koffiebar, B&B, cateringbedrijf, winkel of klein kantoor

Zetsysteem: Espresso

Aantal personen: tot 15 personen

Moods Coffee - Schaerer Coffee Soul
Schaerer

Coffee Soul

Deze volautomatische koffiemachine is speciaal ontworpen voor de horeca en grotere kantoren en/of bedrijfskantines. Door haar slank design – deze koffiemachine is maar 33 cm breed – past ze moeiteloos op iedere smalle toog. De Schaerer Coffee Soul combineert geavanceerde technologie met een mooi, attractief uitzicht. Het grote touchscreen maakt de bediening van dit espressoapparaat ongelooflijk makkelijk voor jou, je medewerkers en is ook ideaal voor selfservice. De Coffee Soul is een top espressoapparaat dat moeiteloos tot 250 koppen espresso per dag serveert.

Zetsysteem: Espresso

Aantal personen: 50 en meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.