Binnenkijken bij De Smoks

De Smoks - Moods Coffee

Wat een opluchting: de terrassen zijn weer geopend! Ook De Smoks in Zelhem heeft het terras weer afgestoft en opgesteld. Het restaurant op de Markt in Zelhem is een echte trekpleister in de regio. En met goede reden! De Smoks heeft een heerlijk, verse menukaart met streekproducten. Ook het interieur is met zorg uitgezocht, geheel passend bij het menu.

Ken jij het meest sfeervolle restaurant van Zelhem al?

Ook De Smoks heeft te maken met de pandemie maar laat zich er niet door uit het veld slaan. Eigenaar Ron Schoppers heeft over de jaren een stabiel bedrijf gebouwd met een ervaren team. Het team dat, gelukkig, nog in tact is gebleven. Tijdens de sluiting van de horeca heeft De Smoks niet stilgezeten. Na de grote renovatie van de keuken kwam de opening van E&F Foods and Drinks waar gasten de lekkernijen van De Smoks kunnen kopen. Zoals veel restaurants, heeft De Smoks ook gekozen voor een afhaalmenu, wat nu nog steeds te verkrijgen is.

En nu? Nu kunnen mensen voorlopig op reservering genieten op het terras van een heerlijke kop Moods Coffee. De aantallen zijn iets minder maar de sfeer niet! Wij wensen De Smoks heel veel succes en een heel mooi seizoen.

Tip! Vraag achter de bar naar onze koffie en geniet thuis ook van een Good Mood.


In deze serie laat Moods Coffee haar klanten aan het woord. Binnenkijken is leuk maar ook leerzaam; iedere branche heeft te maken met uitdagingen en gaat daar anders mee om. Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk voor ons en met zorg gekozen. Wij verbinden ons graag met organisaties die vernieuwend en uniek zijn. De diversiteit tussen onze klanten is groot maar koffie verbindt ons allemaal.

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.