Binnenkijken bij Motto Gendringen!

Motto Gendringen - Moods Coffee

Binnenkijken bij.. Motto in Gendringen! 🥂🙏🏻🌱

WAUW! Wéér een prachtig restaurant waar wij met trots onze koffies mogen serveren!☕️ Tom en Ot sprongen in het diepe en begonnen samen pop-up restaurant Motto!

“Één van onze hoofd motto’s is dat we proberen met zoveel mogelijk streekproducten te werken. Het maakt de gerechten een stuk specialer zodra het uit de buurt komt. Van een Achterhoekse wijn tot aan een heerlijk stukje vlees van de lokale slager. We hebben ook een mooi assortiment aan speciaal biertjes uit de streek. Deze proberen we up-to-date te houden, zodat er iedere keer weer een ander biertje is om te proeven! Laat je verrassen door deze mooie producten.” 🍷🍴

Hoe zijn we begonnen?
“We zijn in corona tijd begonnen met cateringen. We hebben hiervoor een prachtige smoker gekocht. We waren al van plan om in Gendringen wat te gaan beginnen. Eigenlijk was het de bedoeling om bij Te Pas op de hoek een zaak te beginnen, maar dit ging door omstandigheden niet door. Toen kwam toevallig dit pand vrij, voorheen een verfwinkel. We twijfelden geen moment om zoiets te beginnen in dit prachtige dorp waar we beiden vandaan komen.

De inrichting hebben we samen met Dimitri (Pand 51, vintageverzamelaar) en Bart Bresser (bloemist) bedacht. Je ziet heel veel vintage spullen staan én heel veel groen. We hebben veel verschillende hoekjes gecreëerd en het heeft hier écht een woonkamer gevoel.

Wat moet je écht bestellen als je bij Motto bent?
“We hebben wekelijks een nieuwe special. Vaak hebben we een thomahawk van 1200 gram als weekspecial die we bij Pennings (de slager uit het dorp) vandaan halen. Dit is echt een aanrader om te bestellen als je van een goed stuk vlees houdt, eigenlijk moet je alles bij ons gewoon geprobeerd hebben. Alles is bijzonder en lekker!”


In deze serie laat Moods Coffee haar klanten aan het woord. Binnenkijken is leuk maar ook leerzaam; iedere branche heeft te maken met uitdagingen en gaat daar anders mee om. Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk voor ons en met zorg gekozen. Wij verbinden ons graag met organisaties die vernieuwend en uniek zijn. De diversiteit tussen onze klanten is groot maar koffie verbindt ons allemaal. 

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.