Binnenkijken bij Specialized

Specialized - Moods Coffee

Nieuws is het niet meer maar noemenswaardig wel: het nieuwe pand van Specialized in Arnhems Buiten. Sinds een paar maanden is het pand in Arnhem de thuisbasis van Specialized Europe en Shared Services. En dit is niet met toeval: het pand is perfect voor een bedrijf als Specialized. Het mag dan wel niet gebouwd zijn met het Amerikaanse fietsenmerk in gedachten maar zo voelt het wel. Alles klopt. De locatie, het oude Kema terrein, is het energiepark van Arnhem, tussen energiebedrijven zoals Tennet, kenniscentra en andere innovatieve ondernemingen. Daarnaast is het een plek waar innovatie en landschap elkaar ontmoeten. De weg er naartoe is heuvelachtig en groen, eigenlijk de ideale route voor een fietstochtje.

De regio bruist van energie, wat perfect aansluit op een groot onderdeel van Specialized: elektrische fietsen. Het segment van turbo e-bikes kan in Arnhem verder worden uitgebouwd, in combinatie met het Turbo Test Center in het centrum van Arnhem. Er zijn natuurlijk ook praktische voordelen, de bereikbaarheid voor klanten en personeel en de ruimte om te groeien.

De groei van Specialized heeft een boost gehad door de ontwikkelingen rondom de Covid19-crisis maar dat is niet het bestaansrecht van de organisatie gelukkig. Het is een prachtig merk, met unieke producten, dat steeds blijft innoveren. Een merk waar Moods zich graag mee verbindt.


In deze serie laat Moods Coffee haar klanten aan het woord. Binnenkijken is leuk maar ook leerzaam; iedere branche heeft te maken met uitdagingen en gaat daar anders mee om. Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk voor ons en met zorg gekozen. Wij verbinden ons graag met organisaties die vernieuwend en uniek zijn. De diversiteit tussen onze klanten is groot maar koffie verbindt ons allemaal.

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.