Even voorstellen: Bob

Bob - Moods Coffee

Maak kennis met Bob Kellendonk!
Accountmanager regio noord bij Moods Coffee.

In ben woonachtig in Scheemda, waar ik samenwoon met mijn vriendin en onze kat. Voordat ik bij Moods Coffee begon heb ik met veel plezier gewerkt als accountmanager in de afvalbranche. In deze tijd heb ik bij veel bedrijven koffiegedronken en werd mij wel duidelijk hoe belangrijk goede koffie is voor een bedrijf.

๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐Œ๐จ๐จ๐๐ฌ ๐‚๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ž?
Bij een netwerklunch van FC Groningen stond Moods Coffee met de Coffee Bar en kwam ik in gesprek met Noรซl en Niek. Dit klikte gelijk, waardoor we er een vervolg aan hebben gegeven met als resultaat dat ik nu werkzaam ben bij Moods Coffee. Ik heb enorm veel zin om het klantenbestand in het noorden verder uit te breiden en daardoor de toekomstplannen te verwezenlijken.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij S.C. Scheemda, ga ik naar de wedstrijden van de FC en onderneem ik graag dingen met mijn vriendin en met vrienden.

๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐Ÿ๐š๐ฏ๐จ๐ซ๐ข๐ž๐ญ๐ž ๐ค๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ž
Mijn favoriete koffie drink ik het liefst in de ochtend, vers gemalen en op een terras in de zon. โ˜€๏ธ

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.