Even voorstellen: Miranda

Miranda Hazenberg

Mijn naam is Miranda Hazenberg, sinds september ben ik accountmanager van het noorden voor Moods Coffee.

Een nieuwe uitdaging

Na een lange tijd voor Nestlé te hebben gewerkt, waarin mijn functie boventallig is geraakt, ben ik een nieuwe fase ingaan. Tja, dat klinkt heel dramatisch, maar ik zie dan ook veel mogelijkheden. Ik heb een hoop geleerd en veel kennis opgedaan in die 19 jaar. Daarna heb ik tijd genomen voor mezelf; een kort sabbatical is prettig om even te weten waar je eigenlijk staat in de tijd. Na een niet al te lange tijd vernam ik dat ik de koffiewereld wel miste en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Op naar een good mood

Al snel kwam ik via een goede relatie in gesprek met Niek en Noël van Moods en dat voelde goed. Er was geen twijfel: we gaan de samenwerking aan! Ik ga voor Moods Coffee werken en heb hier ontzettend veel zin in. Met mijn kennis en ervaring hoop ik de komende jaren een prachtige tijd tegemoet te gaan waarin wij iedereen voorzien van een lekker bakkie koffie. Ik ga mij vooral richten op het noorden van Nederland. In een omgeving waar ik me thuis voel en met een product dat me nauw aan het hart ligt, ben ik ervan overtuigd dat dit voor mij de perfecte functie is.

En verder?

Ik ben woonachtig in Stadskanaal; samen met Erik en onze jongens, Niels en Bart. In mijn vrije tijd ben ik graag thuis met mijn gezin; en dan het liefst lekker koken en eten.


Wil jij ook genieten van lekkere koffie op het werk, neem dan snel contact met me op en wie weet spreken wij elkaar binnenkort onder het genot van een kop koffie. Je kunt me bereiken op 06 – 512 75 464 of even mailen naar m.hazenberg@moodscoffee.nl.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.