Even voorstellen: Miranda Hissink

Moods Coffee

Het team van Moods Coffee groeit. Sinds kort vervult Miranda Hissink de rol van operationeel verkoop binnendienst.

Tijd om haar een beetje beter te leren kennen.

Waar kom je vandaan en wat heb je hiervoor gedaan?

“Ik woon in Doetinchem samen met mijn man, een tweeling van 16 jaar en een eigenwijze cocker spaniël. Mijn allereerste baan was ook in de koffiebranche, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Maar na  6 jaar was ik aan een andere uitdaging toe en ben ik gaan werken bij een financiële instelling. Heel wat anders maar ook leuk. Dit heb ik ruim 18 jaar gedaan. Na vele reorganisaties te hebben overleefd, was ik er klaar mee. Hierdoor kwam ik als accountmanager bij een uitgeverij terecht. Helaas kwam ik na twee jaar erachter dat deze wereld niet bij mij past. En toen kwam ik de vacature bij Moods Coffee tegen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Buiten mijn werk geef ik 2x in de week volleybal training aan meiden rondom de 13 jaar en volleybal ik zelf ook. En waar ik kan, draai ik ook weleens een kantinedienst bij de voetbal. 

Waarom heb je gesolliciteerd bij Moods Coffee?

Waarom ik gesolliciteerd heb: ik geniet graag van een goede kop koffie en de branche heb ik altijd interessant gevonden.  
De “Mood” dat koffie bij mij oproept is; gezelligheid, even tijd voor elkaar, ontspannen en natuurlijk een goed begin van de dag. 
Maar ook de werkzaamheden die ik ga uitvoeren spreken mij aan. Jullie zullen mij vooral vaak als eerste aanspreekpunt bij Moods aantreffen. Ik ga mij vooral richten op het operationele gedeelte binnen Moods Coffee en hoop hiermee het team te versterken. Ik heb nog veel te leren maar gelukkig heb ik fijne collega’s die mij graag helpen.”

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.