Even voorstellen: Sander

Sander Schepers Moods Coffee

Al jaren actief in de koffie branche, zelfstandig ondernemer en nu onderdeel van het Moods Team; ik ben Sander Schepers en ik ga aan het werk bij Moods Coffee als technicus en kwaliteitscontroleur.

Ik vond (en dat vind ik nog steeds) koffie altijd al een interessant product. Ik ben sinds 2015 al actief in de koffiebranche. Dit is mij zo goed bevallen dat ik in 2018 als zelfstandig ondernemer ben begonnen. Omdat ik koffie zo interessant vind ben ik me hier verder in gaan verdiepen. Ik wilde de achtergrond leren kennen, de techniek en alles er omheen. Daarom heb ik een opleiding gevolgd aan de Koffieschool in Utrecht. Hier heb ik zes SCA-certificaten (Specialty Coffee Association) mogen halen. 

Een nieuw pad

Mijn hechte band met koffie is eigenlijk een beetje spontaan ontstaan. Ik ben werkzaam geweest bij een bedrijf waar ik vooral met frisdrank- en snoepautomaten bezig was. Koffie was destijds een klein onderdeel hiervan. Maar ik merkte dat mijn interesse in de koffie steeds groter werd en ik heb er toen voor gekozen om me helemaal te richten op koffie. Dat heeft er toe geleid dat ik voor mezelf ben begonnen. Dit is mij altijd goed bevallen. Maar soms komen er nieuwe dingen op je pad; een paar maanden geleden kwam ik in contact met Niek en Noël. Na een paar leuke en goede gesprekken hebben we ervoor gekozen om onze krachten samen te bundelen.

En verder?

Ben ik woonachtig in Gendringen samen met mijn vrouw, twee kinderen, een hond en twee katten.

Ik wil er graag voor zorgen dat de klanten van Moods Coffee elke dag weer optimaal van hun machine en hun koffie genieten. En samen met dit mooie team er een succes van te maken.


Heb jij vragen over jouw automaat of een storing? Dan ben ik er om je te helpen. Ik ben te bereiken via s.schepers@moodscoffee.nl of 06 – 42 667 900.

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.