Even voorstellen: Tessa Katwijk

tessa katwijk

Mijn naam is Tessa Katwijk, de nieuwe Marketeer van Moods Coffee. Mensen die mij al kennen weten dat ik mijn koffie gitzwart drink, het liefste eropuit ga met mijn hond James en van mijn huis langzaam een urban jungle maak.

Laten we eerlijk wezen, een nieuwe, passende baan vinden in deze tijd is lastig. Gelukkig is dit voor mij de perfecte match!

Liefde voor koffie

Koffie heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven; koffie heeft mij door colleges heen gesleept, ik heb jaren koffiegezet voor gasten toen ik in de horeca werkte en koffie heeft me geholpen het ijs te breken tijdens mijn studie en stage in het buitenland.

Ik heb International Business & Languages gestudeerd in Zwolle. Mijn studie richtte zich niet per definitie op Marketing maar daar heb ik gelukkig meer mee kunnen doen tijdens mijn jaar in het buitenland. Dit was ook het moment dat ik mij realiseerde dat Nederlanders maar gekke koffiegewoontes hebben in de ogen van andere nationaliteiten. Ik werd toch vreemd aangekeken toen ik vroeg of een collega zin had om koffie te gaan drinken, op vrijdagmiddag, na werktijd, gewoon voor de gezelligheid.

En nu?

Na mijn studie ben ik fulltime in de horeca gaan werken, dit is altijd een passie geweest. Daarnaast werkte ik nog eens parttime als Content Marketeer. Dit betekende voor mij zeven dagen in de week werken. Uiteindelijk moest ik een keuze maken. Nu heb ik mij volledig gericht op het Marketing vak en kan ik al mijn energie en creativiteit kwijt bij Moods Coffee en heb ik toch nog een kleine binding met de horeca door onze klanten.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.