Met iedere kop Moods Coffee worden goede doelen ondersteund, zoals de strijd tegen kanker via Bergh in het Zadel. Wij zijn dan ook met trots Ambassadeur van Bergh in het Zadel.​

Moods Coffee - Horeca - 2

melanges

Op zoek naar koffie voor jouw horeca onderneming? De melanges van Moods Coffee zijn zorgvuldig samengesteld. We vinden het belangrijk dat je een melange kiest die bij de voorkeuren van jou, je medewerkers en/of je gasten past. Daarom nodigen we je graag uit om de verschillende melanges te proeven. 

Wist je dat wij ook alle andere benodigdheden leveren? Zo voorzien wij uw onderneming ook graag van bijproducten, zoals diverse theesoorten of servies. 

Machines

Veelzijdige koffieconcepten die passen bij jouw klant, gekoppeld aan de beste Europese machines en snelle service. Wij denken graag mee hoe jij de klant het beste kunt bedienen. Een traditionele pistonmachine of juist een volautomaat? Wij adviseren wat voor jou werkt.

Onze enthousiaste en gecertificeerde monteurs staan daarnaast altijd paraat. Zo kun jij je klanten altijd het beste bieden.

Moods Coffee - Horeca - 1
nieuwsgierig?

Moods Coffee uitproberen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Neem contact met mij op