moods coffee

Horeca

Moods Coffee levert u graag alle benodigdheden voor uw horeca onderneming. Geen zaak is hetzelfde, dus ook de benodigdheden is niet hetzelfde. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

melanges

Op zoek naar koffie voor jouw horeca onderneming? De melanges van Moods Coffee zijn zorgvuldig samengesteld. We vinden het belangrijk dat je een melange kiest die bij de voorkeuren van jou, je medewerkers en/of je gasten past. Daarom nodigen we je graag uit om de verschillende melanges te proeven. 

Wist je dat wij ook alle andere benodigdheden leveren? Zo voorzien wij uw onderneming ook graag van bijproducten, zoals diverse theesoorten of servies. 

Moods Coffee
Moods Coffee

machines

Veelzijdige koffieconcepten die passen bij jouw klant, gekoppeld aan de beste Europese machines en snelle service. Wij denken graag mee hoe jij de klant het beste kunt bedienen. Een traditionele pistonmachine of juist een volautomaat? Wij adviseren wat voor jou werkt.

Onze enthousiaste en gecertificeerde monteurs staan daarnaast altijd paraat. Zo kun jij je klanten altijd het beste bieden.

Toebehoren

Naast de koffie- en theeproducten leveren wij ook het gehele toebehorenassotiment. De zakelijke uitstraling van de melkcups zorgt in combinatie met de Moods suikersticks voor een passende koffiepresentatie. Moods Coffee heeft ook een ruim assortiment aan zoetwaren. Wilt iets specifieks aanbieden aan uw gasten? Ook dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden!

Moods Coffee

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.