Horeca automaten

Veelzijdige koffieconcepten die passen bij jouw klant, gekoppeld aan de
beste Europese machines en snelle service. Wij denken graag mee hoe jij
de klant het beste kunt bedienen. Een traditionele pistonmachine of juist
een volautomaat? Wij adviseren wat voor jou werkt.

Onze enthousiaste engecertificeerde monteurs staan daarnaast altijd paraat. Zo kun jij je klanten altijd het beste bieden.

Wij leveren onder andere de volgende merken en machines:

Moods Coffee
Horeca automaten - Moods Coffee
Astoria - Think espresso

Astoria Storm

Een stijlvol vormgegeven espresso machine, met de hand gemaakt in een Italiaans familiebedrijf. Zwart hout, veel RVS en lichthouten poten maken deze machine tot een blikvanger. Opvallende kenmerken: een lage machine waardoor optimaal klantcontact met de barista, multiboiler systeem, voor infusie, touchscreen en een in hoogte verstelbare lekbak.

Zetsysteem: Bonen

 

Sanremo Racer
Sanremo

Cafe Racer

Een motor frame doormidden, met een espressomachine er tussenin gebouwd. Eén brok degelijkheid! Maximaal 1% afwijking op de volumetrics, 0,2 graden stabiel brew water, soft pre infusie, oneindige stoomcapaciteit, vers verwarmd heet water, verstelbaar lekblad, altijd inzicht in alle waardes. En bovendien volledig customizable!

Zetsysteem: Bonen

Sanremo Grinder
Sanremo

Grinders

Een uitstekende kop koffie begint bij de juiste maling van verse koffiebonen! Met de Sanremo Grinders koffiemolen is ieder kopje koffie, dankzij de maalfijnheid en consistente dosering, van de hoogste kwaliteit en daarom de perfecte partner voor de Sanremo koffiemachines.

Zetsysteem: Bonen

Moods Coffee
Faema

E98

De Faema E98 is een espressomachine waarmee u onder andere krachtige espresso’s en zachte café crèmes kunt bereiden. Uitgerust met het Faema thermosifon-systeem: de beste waarborg voor een constante watertemperatuur.

Zetsysteem: Bonen

Faema Emblema
Faema

Emblema

De Emblema is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Ook kunt u zelf instellen hoeveel melkschuim er met één druk op de knop gemaakt wordt. Uitgerust met het Faema thermosifon-systeem: de beste waarborg voor een constante watertemperatuur.

Zetsysteem: Bonen

Moods Coffee
Faema

MD 3000

De Faema MD 3000 automatische koffiemolen is door de vlakke maalschijven geschikt voor professionele maling met een hoge productiecapaciteit van 11 kilo koffie per uur.

Zetsysteem: Bonen

Moods Coffee
Schaerer

Coffee Art Plus

Zoals haar naam zelf zegt, is deze espressomachine niet alleen kunstig door haar mooi design. Ze biedt namelijk nog zoveel meer. De Schaerer Coffee Art Plus is een heel veelzijdige en professionele koffiemachine die door haar vele uitbreidingsmogelijkheden en opties perfect past in je koffiebar, restaurant, hotel, bedrijf, zelfbediening en takeaway.

Deze uitzonderlijke espressomachine biedt de beste espresso’s met de meest sublieme smaken, presteert buitengewoon en is zo veelzijdig. Met een druk op de knop maak je heerlijke specialiteiten van koffie, verse melk, melk- en chocopoeder en heet water.

Zetsysteem: Espresso

Aantal personen: 50 en meer

Moods Coffee
Schaerer

Coffee Club

De Schaerer Coffee Club is een klein espressoapparaat dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook overal past dankzij zijn bescheiden grootte. Klein, maar met groots potentieel! Deze slimme koffiemachine biedt een grote variëteit aan de beste koffiespecialiteiten dankzij het Milk Smart systeem voor verse-melkbereidingen. Bovendien is je kop ook voorverwarmd dankzij de SteamIT, een krachtige stoomstoot. En met haar capaciteit van 80 koppen per dag is de Schaerer Coffee Club ideaal voor je: restaurant, bistro, koffiebar, B&B, cateringbedrijf, winkel of klein kantoor

Zetsysteem: Espresso

Aantal personen: tot 15 personen

Moods Coffee
Lattiz

Latte Made Easy

Met Lattiz® maken u en uw medewerkers in een handomdraai melkschuim van constante barista- kwaliteit. Keer op keer weer.

Dat betekent voor uw gasten: altijd een mooie en lekkere melkkoffie. En voor u: meer gemak, meer vrijheid, efficiënt werken en geen gedoe meer met schoonmaken. Bovendien is Lattiz® érg gebruiksvriendelijk.

Zetsysteem: Melkconcentraat

nieuwsgierig?

Moods Coffee uitproberen?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.