Maak kennis met Niek. “Koffiedrinken deed ik al op jonge leeftijd.”

Niek Kuijpers - Moods Coffee

De ochtend begint voor Niek altijd met een vroege wandeling door het bos met zijn hond Guus. Daarna is het tijd voor een kop koffie, zijn ochtendritueel voor een fijne start van de dag.

Koffiedrinken deed hij al op jonge leeftijd. “Vanaf mijn 3e levensjaar kon ik al genieten van het zwarte drankje, al was het toen wel met een grote scheut melk erin…” 

De afgelopen achttien jaar heeft Niek met veel plezier ervaring opgedaan bij twee mooie koffiebranderijen in de regio. “Ondertussen ontstond bij mij de wens om zelf een bedrijf te starten in koffie met de daarbij behorende producten. Deze wens kreeg daadkracht nadat ik samen met Noël Teunissen onze gedachten en kennis ging bundelen. Ik heb Noël leren kennen vanuit de Ronde Tafel in Doetinchem, een hechte vereniging waarbij vriendschappen worden gesloten én kennis en ervaringen worden uitgewisseld.”

Inmiddels zijn Niek en Noël de trotse eigenaren van Moods Coffee en werken ze hard aan het succesvol introduceren van het bedrijf.  “Nederland behoort tot de top 5 van de hoogste koffieconsumptie ter wereld. Hieruit onze slogan “Dutch Quality Time” ontstaan. Onze enthousiasme vormt, samen met een fijn team en een mooie basis voor ons bedrijf.”

 “Kom gerust langs voor een kop Moods Coffee. Je vindt ons aan de Innovatieweg 40-11 in Doetinchem.”

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.