Marketing - Communicatie - Design

Onze mensen maken het verschil

   

pastedGraphic.png  pastedGraphic_1.png  pastedGraphic_2.png

VACATURE  

MARKETING – COMMUNICATIE – DESIGN 

Met jouw marketing blik, enthousiasme en ervaring zorg je ervoor dat de verschillende bedrijven haar ambities waarmaken op het gebied van strategie, marketing, communicatie en design. Een uitdagende functie, met zeer veel afwisseling, verschillende concepten, strategieën en mensen.
 
Welke bedrijven?

Wellness Center de Bronsbergen (Zutphen)
Wellness Center de Bronsbergen is een uniek wellness center in Zutphen. Het center ontvangt jaarlijks ca. 60.000 gasten en heeft de ambitie om in de nabije toekomst te investeren op het gebied van duurzaamheid, grootte, nieuwe faciliteiten en haar aanbod. Op het gebied van marketing een prachtige uitdaging om dit center naar het volgend niveau te tillen.
Je hebt hieromtrent direct contact en overleg met het management zodat er snel en kort geschakeld kan worden.
 
Moods Coffee (Doetinchem)
Moods Coffee is opgericht in 2019, puur uit passie voor koffie. Moods levert aan de B2B markt unieke koffieconcepten en is full-service koffieleverancier. Moods werkt met een hecht team vanuit Doetinchem en heeft als streven om binnen enkele jaren een belangrijke rol te spelen in de Nederlandse koffiemarkt. Moods heeft het voorrecht om al meer dan 400+ klanten in Nederland van de beste koffie en toebehoren te voorzien, waaronder restaurant/wellness, fitness ketens, (betaald)voetbalorganisaties, internationale bedrijven en de lokale ondernemer. De doelstelling van Moods is helder. Ook op het gebied van marketing en communicatie wenst Moods hier graag in voorop te lopen.
 
NL Capital (Doetinchem)
NL Capital is een jonge onderneming welke zich bezighoudt met participaties in MKB-bedrijven, vastgoed ontwikkelingen en beleggingen. NL Capital wil haar naamsbekendheid, uitstraling en communicatie blijvend verbeteren en zoekt versterking om de propositie en marketing op te zetten voor haar (vastgoed) ontwikkelingen.

Verantwoordelijkheden

In jouw rol van Marketing, Communicatie en Design heb je bij onze bedrijven een belangrijke rol. Je bent breed inzetbaar, waarbij je je zowel richt op de interne als externe communicatie Je houdt je vooral bezig met het vormgeven van onze uitingen en het versterken van ons merk. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van visueel aantrekkelijke en doeltreffende materialen die onze boodschap helder communiceren en onze merkidentiteit versterken. Daarnaast zul je marketingstrategieën helpen ontwikkelen en implementeren om onze groeidoelen te bereiken. Ook ben je verantwoordelijk voor het schrijven van teksten en het bijhouden van onze website (WordPress).

De kern van de werkzaamheden en vaardigheden betreffen:

  • Creëren van visueel aantrekkelijke grafische uitingen voor diverse marketingmaterialen, zoals menukaarten, advertenties, sociale media-content en promotiemateriaal.
  • Zorgdragen voor een consistente merkidentiteit in alle visuele uitingen en ontwerpen.
  • Vertalen van marketingdoelen naar creatieve ontwerpen die onze boodschap versterken en onze merkbekendheid vergroten.
  • Schrijven van vlotte teksten voor de website en het beheren van de website in WordPress.
  • Beheren van onze social media-accounts
 

Kwalificaties

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld Communication & Multimedia Design. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of als freelancer.
  • Je hebt veel ervaring met Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etc.) en WordPress.
  • Je hebt veel ervaring met het beheren van social media-accounts (LinkedIn, Facebook, Instagram en TikTok)
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.
 

Wat bieden wij jou?

Allereerst natuurlijk een geweldig leuke baan. Zeer afwisselend waarbij je enerzijds je marketingtechnisch richt op de consumentenmarkt (Wellness de Bronsbergen) en anderzijds op de zakelijke markt (Moods Coffee en NL Capital).
 We werken in een relaxte werkomgeving waarbij zowel het werken op locatie in Doetinchem als locatie in Zutphen mogelijk is. Gedeeltelijk remote werken is ook bespreekbaar.
 We bieden je een passend salaris met secundaire voorwaarden. Vanzelfsprekend behoort hierbij onbeperkt lekkere koffie, altijd toegang tot de wellness en een sportabonnement.
 
Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Linda Moorman,
via: 0314-820391 of l.moorman@moodscoffee.nl

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.