Binnenkijken bij 247 TailorSteel

Tailor Steel - Moods Coffee

Binnenkijken bij.. 247TailorSteel

Als je op de N318 rijdt, dan ben je er al regelmatig langs gereden. We gaan binnenkijken bij 247TailorSteel in Varsseveld!

247TailorSteel is al ruim 15 jaar actief in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia®, om zo op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen te bestellen.

𝐃𝐮𝐮𝐫𝐳𝐚𝐚𝐦
Het energieverbruik bij het bedrijf ligt fors lager in vergelijking met andere lasersnijfabikanten. Daarnaast is Sustainable Design een belangrijk thema bij 247TailorSteel. Rekeninghouden met duurzaam ontwerpen begint al in de ontwerpfase. In deze fase moet worden nagedacht over vragen als ‘Welke technieken moeten er worden toegepast?’ en ‘Van welke materialen ga ik gebruikmaken?’.

Bovendien wordt dankzij de recent ontwikkelde nestingtechniek van meerdere opdrachten de hoeveelheid materiaalafval aanzienlijk teruggebracht. Op deze manier kan 247TailorSteel plaatstalen laseruitslagen van topkwaliteit aanbieden.

𝐀𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐡𝐨𝐞𝐤𝐬𝐞 𝐤𝐞𝐫𝐧𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧
De Achterhoekse kernwaarden staan voorop: naar elkaar omkijken en samenwerken in een team. Het bedrijf loopt voorop, ten opzichte van de concurrentie, mede dankzij het online portaal Sophia®. CEO Carl Berlo vindt betrouwbaarheid belangrijk. Veel klanten zitten in een straal van 80 km rondom Varsseveld. Momenteel werken er ruim 500 mensen bij 247TailorSteel in Varsseveld. De aankomende jaren verwacht Berlo een groei. Ook zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 de tweede Nederlandse vestiging openen in Oud Gestel. Niet voor niets maakt 247 TailorSteel voor de zesde keer op rij deel uit van de Top250 Groeibedrijven! Deze lijst representeert de 250 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Berlo heeft zelf een passie voor koffie, dat ooit ontstaan is in Italië. De overstap naar Moods Coffee was voor hem dan ook een bewuste keuze. Moods Coffee is enthousiast over deze samenwerking voor langere tijd en verheugd zich om ook de nieuwbouwlocatie in Oud Gastel en de toekomstige locaties in België en Duitsland te mogen voorzien van koffie, toebehoren, machines en het onderhoud.

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.