Thee

In deze tijd van snel-snel is waardevolle tijdsbesteding een kostbaar bezit. Meestal doe je dat samen met anderen; je gezin, vrienden… maar waarom niet ook met collega’s? Met je klanten? Naast hoogwaardige koffiebonen heeft Moods Coffee ook een uitgebreid assortiment voor de theeliefhebber.

Tea by Moods

Moods biedt u de mogelijkheid losse thee te serveren. Dit wordt geleverd op een  plankje, met 8 verschillende losse blikjes thee en een maatschep. De thee soorten zijn bekende smaken én specials. De collectie heeft de titels afgeleid van bekende Nederlandse kunstwerken, in lijn met onze pay-off “Dutch Quality Time.”

Moods Coffee

Bradley's Piraminis

Bradley’s Piraminis is een premium theeconcept en staat garant voor kwaliteit en beleving.

➤ Creëert extra impact en beleving dankzij kleurrijke mini-doosjes
➤ Premium theeblends met grote theeblaadjes en echte stukjes fruit en/of kruiden
➤ Verpakt in piramidezakjes, die de theeblaadjes volop de ruimte geven om hun smaak af te geven.
➤ Keuze uit diverse rijke smaken, Fairtrade gecertificeerd

Moods Coffee
Moods Coffee

Sunleaf® Original Teas

Sunleaf® Original Teas is afkomstig van de prachtige theeplantages die zich op grote hoogte bevinden in Sri Lanka. Daar groeit de theestruik met de botanische naam ‘Camellia sinensis’ onder de perfecte omstandigheden in een koel en mistig klimaat op steile hellingen. 

Zorgvuldig worden alleen de beste bladeren geselecteerd door de vrouwen op de theeplantages. De theebladeren worden uitsluitend met de hand geplukt. Vervolgens worden de bladeren gedroogd en gebroken totdat de gewenste kwaliteit is bereikt door natuurlijke oxidatie. Door combinaties met heerlijke stukjes fruit, kruiden of specerijen ontstaan de meest verrassende theeblends. De thee wordt direct in Sri Lanka verpakt in de verschillende Sunleaf® Original Tea verpakkingen. Garden fresh!

 

Moods Coffee

From and for Origin

Wanneer u kiest voor de kwaliteitsthee van Sunleaf® steunt u automatisch de Fair-grounds Foundation! De Fair-grounds Foundation heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk- en leefomstandigheden in productielanden voor thee. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per kilo thee € 0,50 rechtstreeks naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

Of je nou van green tea of black tea houdt, van zoet of van fris: alles is mogelijk. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.