Over ons

Moods coffee

Moods Coffee levert je

Dutch Quality Time

Moods Coffee is opgericht uit passie voor koffie. Ons team is hecht, gedreven en gek op koffie. Samen streven wij ernaar om de beste full-service koffieleverancier te zijn.
Dit houdt in dat wij niet alleen koffie maar ook de koffiemachine, het servies,
alle toebehoren en het onderhoud leveren. En uiteraard wordt aan elk detail de
grootste aandacht besteed.

Moods Coffee levert je Dutch Quality Time. Want wat je stemming ook is, kwaliteit is de basis voor elke beleving. Onze hoogwaardige, met aandacht geselecteerde en gebrande Arabica-koffiebonen zijn de kern van een fantastische koffie. Of dat nu een krachtige espresso is, een mooie latte of een waar barista-kunstwerk: het is keer op keer een moment om van te genieten. En genieten kun je elk moment van de dag doen. Met een moment voor jezelf, of juist samen met familie. Vrienden. Je collega’s. Met de klant die je zo waardeert. Op zo’n moment versterk je samen de stemming en geniet je van op en top Nederlandse kwaliteit.

100% Rainforest Alliance
Onze koffie is 100% Rainforest Alliance. Deze gecertificeerde plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen nu, maar ook over 20 jaar, nog steeds kan genieten van goede koffie.
FSC
Moods kiest voor duurzaam waar mogelijk. Onze dozen zijn gemaakt van 80% gerecycled materiaal en FSC gecertificeerd karton. Ook alle bekers die verkrijgbaar zijn bij Moods Coffee zijn FSC gecertificeerd.
Previous slide
Next slide

Dutch quality

Nederlandse kwaliteit staat hoog aangeschreven. Nederland is een innovatief land en net als buurland Duitsland wordt de kwaliteit van Nederlandse producten als zeer goed gepercipieerd. Dutch quality is dus een waardering van hoge kwaliteit.

kwaliteit

Moods Coffee neemt Dutch Quality Time bijzonder serieus. Want kwaliteit zit in de haarvaten van het team. Met de beste koffie als basis, maar met álle voorwaarden om die kwaliteitskoffie en alle aanverwante producten maximaal tot hun recht te laten komen.

Quality time

In deze tijd van snel-snel is waardevolle tijdsbesteding een kostbaar bezit. Meestal doe je dat samen met anderen; je gezin, vrienden… maar waarom niet ook met collega’s? Met je klanten? Het leven is bovendien te kort om slechte koffie te drinken. 

Kopje koffie?

Locatie

Informaticaweg 5

7048 AX Doetinchem

contact

0314 – 82 03 91

info@moodscoffee.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.