Binnenkijken bij AeroFitt

Aerofitt - Moods Coffee

Hè hè, er mag weer gesport worden! Ook bij AeroFitt bruist het van energie. Een sportschool met een hart, wortels diep in de regio en trouwe klanten; AeroFitt is natuurlijk erg opgelucht dat er weer binnen en buiten gesport mag worden maar het is nog niet als vanouds.

Remge Vink heeft meerdere vestigingen in de regio en is (samen met zijn team) de drijvende kracht achter het succes van de FeelGoodClub. Naast de AeroFitt vestigingen is hij ook eigenaar van verschillende Anytime Fitness vestigingen, waarvan de meest recente, afgelopen jaar nog is geopend maar na enkele weken al kon sluiten door de lockdown. Heel vervelend natuurlijk wanneer sport je lust en je leven is, én je inkomstenbron. Helaas zijn niet alle klanten even begripvol; vele hebben hun frustraties afgereageerd op de sportscholen. Sportscholen die zelf ook niets liever zouden willen dan het volledige lesprogramma aanbieden en alle faciliteiten openen.

Alternatief aanbod

Gelukkig zijn er ook genoeg klanten die achter “hun club” staan en gretig gebruik hebben gemaakt van alle alternatieve manieren van sporten. Zo konden leden online live lessen volgen, deelnemen aan challenges, buiten sporten in een tent of een PT sessie doen in de buitenlucht. Ook kunnen klanten terecht bij de club voor een post-corona trainingsprogramma om het herstel te bevorderen na ziekte.

Virtual gym

Nu de sportscholen binnen ook open mogen kunnen leden ook gebruik maken van een geheel nieuwe ervaring: de virtual gym! Deze virtuele trainingszaal is in bijna alle vestigingen te vinden. Er kan door enkele personen gebruik van worden gemaakt. In deze zaal kunnen sporters virtuele lessen volgen op een groot scherm met alle materialen die ze nodig hebben.

Vooralsnog hoopt AeroFitt natuurlijk weer terug te kunnen naar de oude situatie waarbij de sportschool vol zit met enthousiaste sporters maar is het mooi om te zien hoe een globaal probleem ook positieve uitkomsten kan hebben. De virtual gym is een hele mooie toevoeging aan het aanbod. Ook is Aerofitt gestart met een trial om 20/7 open te gaan. Koffie en thee drinken aan de bar zit er nog even niet in maar klanten kunnen nog steeds gebruik maken van koffie to go.


In deze serie laat Moods Coffee haar klanten aan het woord. Binnenkijken is leuk maar ook leerzaam; iedere branche heeft te maken met uitdagingen en gaat daar anders mee om. Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk voor ons en met zorg gekozen. Wij verbinden ons graag met organisaties die vernieuwend en uniek zijn. De diversiteit tussen onze klanten is groot maar koffie verbindt ons allemaal.

Pssst,

Benieuwd naar de positieve effecten van het drinken van een kop koffie voor het sporten? Kan cafeïne echt je uithoudingsvermogen verbeteren?

Lees het hier!

deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.