Melanges

Moods Coffee levert je Dutch Quality Time. Want wat je stemming ook is, kwaliteit is de basis voor elke beleving. Onze zorgvuldig geselecteerde en gebrande Arabica koffiebonen zijn de kern van een fantastische koffie. Of dat nu een krachtige espresso is, een mooie latte of een waar barista-kunstwerk: het is keer op keer een moment om van te genieten.

proef het verschil

KOFFIEBONEN

koffie bonen

slow-roasted op 200℃

Moods Dapper

Moods
Dapper

Moods Dapper is een heerlijke, toegankelijke melange geschikt voor iedere gelegenheid. De Dapper is een city-roast, verkregen door het slow-roasting proces op 200˚C. Samengesteld uit 80% arabica en 20% robusta koffiebonen, afkomstig uit Indonesië, Brazilië, Colombia, Guatemala, Ethiopië.

Moods
Trots

Met alleen de beste bonen uit de hooggebergten rond de evenaar wordt Moods Trots samengesteld. Moods trots is een 100% arabica melange met een romige afdronk. De Trots is een medium-roast, afkomstig uit Brazilië, Colombia, Honduras, Guatemala, Peru.

 

Moods Vertrouwd

Moods
Vertrouwd

Moods Vertrouwd is een krachtige melange met een romige afdronk. Onze Vertrouwd is een city-roast. Samengesteld uit 90% arabica en 10% robusta koffiebonen, afkomstig uit verschillende landen in de “Coffee Belt” : Indonesië, Brazilië, Honduras.

Moods
Bewust

COMING SOON

 

 

 

 

 

 

 

Gemalen koffie

Voor een goede koffie
met een unieke smaak

Moods Kalm

Moods
Kalm

Het vertrouwde kopje koffie voor jouw werknemers, collega’s of gasten schenk je met de filterkoffie van Moods.

 

 

 

Moods
Puur

Vol en pittig de speciaal geselecteerde Arabica en hoogwaardige Robusta worden donker gebrand en geven een volle en pittige koffie smaak.

cafeïnevrij

Voor een goede koffie
zónder caffeIne

Decaf pods

Je zet snel en eenvoudig een heerlijke espresso van vertrouwde kwaliteit. De koffie wordt direct na het branden, gemaald en verpakt, om de hoge kwaliteit koffie en de verse smaakbeleving te behouden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.